domenica 24 marzo 2013

Bananenbrood


INGREDIËNTEN


  • 100 gr. boter
  • 3 rijpe bananen
  • 50 - 70 gr. speculaas koekjes
  • 50 gr. walnoten or cashew noten
  • 150 gr. rietsuiker
  • 3 eiren, losgeklpot
  • 1 theel. zout
  • 150 gr. bakmeel
  • 7 gr. gist




BEREIDEN

Verwarm de oven voor op 160°C
Prak de bannanen met een vork en hak de noten fijn.
Roer de boter en de suiker in een grote kom met een garde licht en roming en roer er dan bananenpuree door.
Roer de eieren er voorzichting door en voeg het zout, meel en gist tot een egaal beslag.
Giet het beslag in vorm en bestrooi met de gehakte noten.
Bak het brood in circa 1 tot 1,5 uur.




Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...